Основна інформація
Характеристики
Завантаження
ISS AGRI

Нове рішення для обробки відходів тваринництва

Установка ISS AGRI була розроблена для переробки побічних продуктів тваринництва,  сільськогосподарської та харчової промисловості. Система призначена для обробки тваринних побічних продуктів, туш тварин, включаючи птицю, рибу, корів, свиней, овець, кров, перо, кістки, які є джерелом небезпечних відходів. ISS AGRI Facility Celitron — це нове технологічне рішення процесу м’ясного виробництва.

Установка ISS AGRI — це унікальна, безперервна та автоматизована система обробки відходів м’ясного виробництва (АБП), яка включає в себе обеззараження шляхом стерилізації в інтегрованому автоклаві та подрібнення шредером. Установка також відокремлює воду, жири та тверді речовини, які в подальшому піддаються сушінню. Кінцевий продукт — суха речовина, що придатна для подальшого виористання у якості кормів та добавок для тваринництва.

Інтегрований стерилізатор-шредер забезпечує повний цикл медичної стерилізації (SAL 6-10) з парою при низькій температурі (121 °C), щоб зберегти вміст білка ABP в сировині, забезпечити якість кінцевого продукту та нейтралізувати бактерії та віруси. Система розщеплює завантажений матеріал на частини всередині резервуара під тиском.

ISS AGRI ISS AGRI ISS AGRI

ISS має вбудований подрібнювач, керований потужним приводом для ідеальної обробки всіх твердих відходів та рідини.

Подача сировини та вивантаження кінцевих продуктів виконується автоматично. Матеріали (тверда — м’ясна мука, кісткове борошно, кров’яна мука, пірні продукти, вода та жири) збираються в окремі контейнери для легкого доступу та розвантаження.

Після обробки в ISS відходи тваринного  виробництва стають неінфекційними, безпечними і стерильними від бактерій, вірусів та пріонів.

З ISS оброблені побічні тваринні продукти автоматично переносяться до центрифуги, яка швидко  здійснює розділення твердої та рідкої фракції.

Після розділення матеріали (м’ясна мука, кісткове борошно, кров’яна мука та пірні продукти) автоматично переміщаються в сушильну ємність, де виводиться зайва волога.

iss agri iss_agri

Сухий твердий кінцевий продукт,  підходить для використання в якості корму для тварин, наприклад, для рибних господарств.

Повний процес від завантаження до розвантаження займає менш ніж 1 годину.

Комплекс ISS AGRI також включає в себе технологію очищення (CIP), яка щоденно очищає повністю всю систему на найвищому рівні.

Щоб запобігти забрудненню повітря, камера ISS розроблена як закрита система,  запахи з якої не можуть вийти. На кожному етапі системи використовується повітряний фільтр для запобігання потрапляння запахів назовні.

Кожен з пристроїв усередині системи має свою власну систему управління, крім того, існує один центральний блок, який контролює всі компоненти системи для безпечної та надійної роботи.

ISS відповідає всім вимогам міжнародних стандартів та директив для машин, електромагнітної сумісності та безпеки (Директива 20016/42 / ЄС — Директива про машини, PED 97/23 / EC — Директива про тиск, EN 60204-1 для безпеки та EN 61000-6 -2 та EN 61000-6-4 для ЕМС).

Celitron пропонує індивідуальне рішення для отримання більшого прибутку!

Економія 80% від споживання пари та експлуатаційних витрат.

iss agri iss agri

Всі туші, відходи та відходи бійні, оброблені ISS, будуть розділені на тверді речовини та рідини. Це набагато ефективніший спосіб обробки  кісток, пір’я та крові. Понад 80% води механічно видаляється перед висиханням, тому цей новий спосіб дійсно є енергоефективним. Як правило, традиційні системи обробки побічних продуктів використовують до 1,6 тонни пари на кожну одиницю тонни продукту, що обробляється. Познайомтеся з ISS AGRI і ви будете використовувати менше 0,3 тонни пари для тієї ж продукції. Для деяких підприємств економія може становити  до 2 000 000 доларів США на рік.

Знижує випаровування на 80% і, таким чином, зменшує запах

Це також означає, що набагато нижчий шанс викиду шкідливих бактерій в атмосферу. Механізм центрифуги, який використовується для відділення сухих речовин від рідин, не потребує нагрівання — отже потребує менше енергії та менше гарячого повітря до 80%.

  • Гнучкий розмір — від 10 до 100 тонн на добу.
  • Невелика площа — встановлюється на виробничій лінії бойні, щоб заощадити на зберіганні та транспортуванні.
  • Місцеве та негайне обробка всіх відходів бійні — птиця, риба, свинина, червоне м’ясо, кров, кістки, пір’я тощо.
  • Зменшення енергоспоживання — коротший цикл роботи та використання резервуару високого тиску
  • Високоякісний кінцевий продукт — генерування м’ясного корму кращої якості, кров’яного борошна, кісткової муки та масла в результаті негайного та короткого терміну переробки «свіжих» матеріалів.
  • Немає перевезення
  • Ні Запаху — заощаджуйте на дорогій обробці.

Зв’язатись з нами