Мобільний ISS AGRI

Основна інформація
Характеристики
Завантаження
ISS AGRI

Мобільна установка ISS AGRI Celitron  — інноваційне рішення, що здатне замінити мобільні сміттєспалювальні установки. Завдяки медичній стерилізації та низькому енергоспоживанню, мобільні установки забезпечують абсолютно нову технологію знешкодження тваринних відходів.

З огляду на зручність та стійкість, апарат Mobile ISS AGRI поєднує в собі стандарти обладнання для надання послуг ISS AGRI з легкістю мобільності. Апарат Mobile ISS AGRI, розроблений як спосіб знищення відходів тваринного походження, призначений для обробки  всіх тваринних відходів, включаючи малі та великі туші. Мобільний пристрій ISS AGRI призначений для виведення всіх побічних продуктів, втрат та туш тварин з птиці, риби, свиней або корів.

Мобільна установка ISS AGRI, подібна до системи ISS AGRI, використовує унікальну автоматичну систему обробки. Система включає в себе інтегровану систему стерилізації та подрібнення (ISS), що відокремлює тверді речовини від масел/жирів та води. Інтегрована система знешкоджує тваринні відходи для створення сухого продукту для використання у тваринницькій харчовій промисловості. Метод використовується для створення безпечної, високоякісної м’ясної їжі, кров’яної муки та кісткової муки.

Інтегрований стерилізатор шредер (ISS) використовує повну стерилізацію для видалення відходів (SAL 6log10) за допомогою низькотемпературної пари (121C) для підтримки вмісту білка тваринного походження продукту, одночасно знищуючи або нейтралізуючи біологічно небезпечні речовини з зменшенням об’єму .

Крім того, в установку Mobile ISS AGRI входить пристрій  для розділення матеріалу та сушарка для зневоднення твердих речовин. Система об’єднуються в єдину, закриту одиницю, що забезпечує більшу безпеку оператора та підвищує продуктивність праці.

Установка Mobile ISS AGRI розроблена таким чином, щоб бути максимально економічно та екологічно стабільною. Щоб запобігти забрудненню повітря, була створена камера для ефективного функціонування як закритої системи. Викиди повітря, запахи та інші парові речовини повністю містяться всередині камери, а фільтри запаху біологічної небезпеки встановлюються над кожною точкою розряду в системі. Крім того, кожна підсистема має свою унікальну панель керування, а також центральну панель керування для всіх систем для додаткової безпеки та безпеки користувачів.

Перевезення відходів тваринного виробництва  та туш тварин на знешкодження, може бути небезпечним та дорогим. Мобільні агрегати легко встановлюються безпосередньо на ділянці виробництва лінії бійні. Невеликі розміри, безпека та мобільність пристрою є ефективними та економічними, навіть для невеликих операцій, локально і негайно обробляються всі відходи тварин, включаючи птицю, рибу, свиней, червоне м’ясо, кістки та пір’я.

  • Висока ємність -5000 птахів / год
  • Обробка по місцю потреби- Швидка, ефективна утилізація
  • Медичний рівень стерилізації — SAL 6-10
  • Не впливає на навколишнє середовище

Схожі продукти

Зв’язатись з нами